Kase Gettles Doopl Bulleng cai panas kaca leutik kalayan panahan tèh indikator LED

4 months ago
326
Ngabagi
Mek032.
Kinerja luar biasa produk nyumponan aplikasi khusus.
* Kapasitas: 1.2l
* Kakuatan: 1000W
* Volerase: 220-240V atanapi dumasar kana pasar anjeun
* Bahan: Borosilice kaca + pp cettle awak, pencegahan kaduruk
* Controller: Controller Controller Cina
* Kaku Kandungan: 0.75mm2 * 3 * 80cm
* Colokan: UK / VDE / SACK atanapi dumasar kana pasar anjeun
* Ginuhan ngamajukeun perlindungan
* Otomatis dipareuman nalika ngagolak
* Kalayan lampu indikator LED
Komentar
Teu aya koméntar anu ditampi
Komentar
Supel tukangs
No.66-92 of Jiefang West RD.,Xili Industrial Zone,Panyu District,Guangzhou,China