LP682030303030 380mah 380mah

4 months ago
924
Ngabagi
EWT LP68030 Teu gaduh masalah bocor batre, batré henteu ngandung éléktromicte cair. Pamakéan éléktrolis coldoid langkung stabil sareng aman. Éta tiasa dilakukeun kana batré ultra-ipis.

Aplikasi: Dokter éléktronik, kaméra imah, Kontrol, konci pinter sareng produk sénsitip.
Komentar
Teu aya koméntar anu ditampi
Komentar
Supel tukangs
BLDG B, Hongniu new era industrial park, Huangjiang Town, Dongguan, Guangdong, China