Naon Tex count? - Encloplopedia tekstile - Salud

1 year ago
1610
Ngabagi

Naon Tex count? Hayu Saludag Bari ngajawab patarosan anjeun! Judud budn nyaéta benang cuci polyistis sareng tinggi mancur panyungsi nilon sareng harga anu saé!

Komentar
Teu aya koméntar anu ditampi
Rinci produk
Komentar

Naon Tex count? Hayu Saludag Bari ngajawab patarosan anjeun! Judud budn nyaéta benang cuci polyistis sareng tinggi mancur panyungsi nilon sareng harga anu saé!

Dina sistem Tex, nomer Yarn Catet nunjukkeun beurat dina gram 1000 meteran benang. 

Pikeun conto, 100 panunjuk nunjukkeun yén 1000 meter beurat bum 30 gram.

Nilai anu langkung ageung, serat kandel atanapi benang. Salaku conto, The 200 Tex mangrupikeun langkung kandel tibatan 100 Tex sabab dina panjang anu sami, éta 200 Tik benang langkung beurat, ku kituna kedah langkung kandel.

Ngan émut, dina sistem ikte, nilai langkung ageung, serat langkung kandel atanapi binn.






Supel tukangs
Room 503, Kaijun Building, No.19 Juxiang 3rd Road, Jiufu Community, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province, China
Rinci produk

Naon Tex count? Hayu Saludag Bari ngajawab patarosan anjeun! Judud budn nyaéta benang cuci polyistis sareng tinggi mancur panyungsi nilon sareng harga anu saé!

Dina sistem Tex, nomer Yarn Catet nunjukkeun beurat dina gram 1000 meteran benang. 

Pikeun conto, 100 panunjuk nunjukkeun yén 1000 meter beurat bum 30 gram.

Nilai anu langkung ageung, serat kandel atanapi benang. Salaku conto, The 200 Tex mangrupikeun langkung kandel tibatan 100 Tex sabab dina panjang anu sami, éta 200 Tik benang langkung beurat, ku kituna kedah langkung kandel.

Ngan émut, dina sistem ikte, nilai langkung ageung, serat langkung kandel atanapi binn.