Penjualan panas produk kaulinan controller pikeun Nintendo Switch

11 months ago
2826
Ngabagi

Béda sareng Joy-Con, Controll nirkabel Switch kami nyayogikeun pengalaman midangkeun anyar ka anjeun. Kalayan tombol Turbo, anjeun tiasa ngagaduhan langkung seueur kamungkinan pikeun kaulinan anjeun sacara ékspektip nalika anjeun maénkeun kaulinan sapertos The Legend of Zelda sareng Super Smash Bros Ultimate. Upami anjeun hoyong ngiringan pangalaman midangkeun anu pangsaéna ku Switch, nirkabel controller ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.


Bluetooth (3 dina 1)

* Alat cocog: Switch / Android / pc

* Guncangan Ganda

* Vérsi Bluetooth: 2.1

* Kapasitas batré: batréna 400MA Litium polimér

* Waktos ngeusi batre: 1H

* Waktos teras-terasan dianggo: 6H

* Eusi rangkep: Gamepad * 1 + kabel Ngecas * 1 + Manual pangguna * 1

Komentar
Teu aya koméntar anu ditampi
Komentar
Supel tukangs
Room 203, Building C, Longhua Youth Pioneer Park, Shenzhen