Betoni-thjesht ngjyra gri betoni në banjo poligon në formë banjo

3 muaj më parë
804
Ndaj
Betoni - Thjesht ngjyra ngjyrë gri betoni në banjë poligon në formë banjo.
Mund të ripërdoret nëse është e nevojshme, e cila do të kursejë një energji dhe investim shtesë dhe do të jetë një qasje më e mirë për qëndrueshmërinë mjedisore.
Komentet
Nuk ka komente të marra
Komentet
Furnizues
HeCheng 9-10, WuXia, QiaoTouTown