Zd200n kallaji mund të anashkalojë saldim makinë

3 muaj më parë
768
Ndaj
Shantou GUANYOU MAKINERIA CO, LTD. është një kompani e lartë e makinerive të teknologjisë e cila është e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen e makinës mund të bëjë.
Produktet tona mbulojnë pije mund, ushqim mund, pluhur qumështi mund, aerosol mund, kimike mund dhe mund të gjeneral.
Ekipi ynë ka më shumë se njëzet vjet përvojë në fushën e makinerisë.
Komentet
Nuk ka komente të marra
Komentet
Furnizues
Shantou Guanyou Machinery Co., Ltd.
Furnizuesi i audituar
2YRS
103 FRONT FLOOR THE THIRD DISTRICT XIHUA AREA, GUANGYI STREET CHENGHAI DISTRICT SHANTOU CITY