Qeset plastike më të mira të kompostueshme FactoryPrice-Star Packaging

10 muaj më parë
2155
Ndaj

qese plastike.


Produkti ka kaluar çertifikimin ndërkombëtar në të gjitha aspektet, siç janë funksionaliteti, performanca dhe cilësia.

Paketimi Star Paketimet më të mira të kompostueshme FactoryPrice-Star

Komentet
Nuk ka komente të marra
Detajet e produktit
Komentet

Qese me zinxhir plastike

 • Vendi i origjinës
  Jinshi , Kinë
 • Emri i Kompanise
  paketimi i yjeve
 • Numri i Modelit
  HX031
 • Trajtimi i sipërfaqes
  Shtypje gravure
 • Përdorni
  lodër dhe diçka
 • Struktura e materialit: 
  Plastike
 • Nënshkrimin&Lloji i qeses
  Zinxhir& Qëndroni në qese
 • Porosi me porosi
  Pranoj
 • Emri i produktit
  Qese plastike


 • Projektimi Madhësia
  Të personalizuara
Me kaq shumë karakteristika të mira, perspektiva e produktit është e shkëlqyer.

FAQ

1. Cili është porosia juaj?
Vendi është 200 njësi dhe zakoni është 20,000

Rreth Paketimit të Yjeve

Star Packaging Factory është një kompani që i kushton vëmendje të madhe cilësisë së produktit. Pavarësisht nga kërkesat e materialit, dizajni i paketimit për të përfunduar produktet e përfunduara, ne gjithmonë ndjekim sistemin ndërkombëtar të prodhimit, kontrollin e rreptë të cilësisë. Produktet tona mund t'i rezistojnë kohës, klientëve thellësisht vendas që kanë kërkesë për paketim, si dhe markave të huaja të famshme të favorizimit, normë e lartë e riblerjes! Me më shumë se 15 vjet përvojë në industrinë e paketimit, ne kemi grumbulluar një përvojë dhe përvojë të pasur në të gjitha llojet e paketimeve. Ne jemi në gjendje t'u sigurojmë klientëve tanë produkte cilësore dhe të sigurojmë që klientët të marrin shërbimin më të mirë për të përmbushur kërkesat e tyre specifike. Ju mirëpresim të vizitoni fabrikën ose kërkesën tonë në çdo kohë.

Qese me zinxhir plastike


 •   Transporti


 • Posta Express e USPS:i shpejtë, i lirë dhe i besueshëm me përcjellje

 • Posta me përparësi USPS:më lirë, pak më ngadalë me gjurmimin

 • Posta e klasit të parë USPS:pa sigurim, pa ndjekje

 • FedEx:shumë të shpejtë dhe të besueshëm (ne ofrojmë zbritje të mëdha të negociuara në emër të klientëve tanë).

 • DHL:ulje shumë të shpejtë dhe të besueshme, të mëdha

 • Transporti FedEx:për pako të rënda ose të mëdha

 • Ekonomia e postës ajrore:metodë e lirë për sende të lira

 • Prioriteti i postës ajrore:metodë e lirë për artikuj të lirë, pak më shpejt se Ekonomia

 • Boxberry Courier:shërbim i shpejtë dhe i besueshëm i ndërlidhësve në Rusi

 • Marrja Lokale e Boxberry:Opsion më i lirë Boxberry, paketa e dorëzuar në pikën e marrjes

 • Transportuesi i Preferuar i Shipito Australia:metodë e shpejtë, e besueshme dhe e përballueshme e transportit në Australi

 • Transportuesi i Preferuar i Shipito me DPD Express:metodë e shpejtë, e besueshme dhe e përballueshme e transportit në shumë vende në Evropë

 • Aramex:ofruesi i shpejtë i transportit duke u përqëndruar në Lindjen e Mesme dhe Azinë

 • MSHP - Dërgesa me shumë pjesë:më shumë kursime kur dërgoni paketa të shumta në të njëjtën adresë me DHL dhe FedEx

 • Avantazhi i Kompanisë
         
  •            
   Markë më shumë se dhjetë vjeç
  •            
   Mbështetni personalizimin, shërbimin intim
  •            
   Punim i hollë, cilësi e mirë


Furnizues
Detajet e produktit

Qese me zinxhir plastike

 • Vendi i origjinës
  Jinshi , Kinë
 • Emri i Kompanise
  paketimi i yjeve
 • Numri i Modelit
  HX031
 • Trajtimi i sipërfaqes
  Shtypje gravure
 • Përdorni
  lodër dhe diçka
 • Struktura e materialit: 
  Plastike
 • Nënshkrimin&Lloji i qeses
  Zinxhir& Qëndroni në qese
 • Porosi me porosi
  Pranoj
 • Emri i produktit
  Qese plastike


 • Projektimi Madhësia
  Të personalizuara
Me kaq shumë karakteristika të mira, perspektiva e produktit është e shkëlqyer.

FAQ

1. Cili është porosia juaj?
Vendi është 200 njësi dhe zakoni është 20,000

Rreth Paketimit të Yjeve

Star Packaging Factory është një kompani që i kushton vëmendje të madhe cilësisë së produktit. Pavarësisht nga kërkesat e materialit, dizajni i paketimit për të përfunduar produktet e përfunduara, ne gjithmonë ndjekim sistemin ndërkombëtar të prodhimit, kontrollin e rreptë të cilësisë. Produktet tona mund t'i rezistojnë kohës, klientëve thellësisht vendas që kanë kërkesë për paketim, si dhe markave të huaja të famshme të favorizimit, normë e lartë e riblerjes! Me më shumë se 15 vjet përvojë në industrinë e paketimit, ne kemi grumbulluar një përvojë dhe përvojë të pasur në të gjitha llojet e paketimeve. Ne jemi në gjendje t'u sigurojmë klientëve tanë produkte cilësore dhe të sigurojmë që klientët të marrin shërbimin më të mirë për të përmbushur kërkesat e tyre specifike. Ju mirëpresim të vizitoni fabrikën ose kërkesën tonë në çdo kohë.

Qese me zinxhir plastike


 •   Transporti


 • Posta Express e USPS:i shpejtë, i lirë dhe i besueshëm me përcjellje

 • Posta me përparësi USPS:më lirë, pak më ngadalë me gjurmimin

 • Posta e klasit të parë USPS:pa sigurim, pa ndjekje

 • FedEx:shumë të shpejtë dhe të besueshëm (ne ofrojmë zbritje të mëdha të negociuara në emër të klientëve tanë).

 • DHL:ulje shumë të shpejtë dhe të besueshme, të mëdha

 • Transporti FedEx:për pako të rënda ose të mëdha

 • Ekonomia e postës ajrore:metodë e lirë për sende të lira

 • Prioriteti i postës ajrore:metodë e lirë për artikuj të lirë, pak më shpejt se Ekonomia

 • Boxberry Courier:shërbim i shpejtë dhe i besueshëm i ndërlidhësve në Rusi

 • Marrja Lokale e Boxberry:Opsion më i lirë Boxberry, paketa e dorëzuar në pikën e marrjes

 • Transportuesi i Preferuar i Shipito Australia:metodë e shpejtë, e besueshme dhe e përballueshme e transportit në Australi

 • Transportuesi i Preferuar i Shipito me DPD Express:metodë e shpejtë, e besueshme dhe e përballueshme e transportit në shumë vende në Evropë

 • Aramex:ofruesi i shpejtë i transportit duke u përqëndruar në Lindjen e Mesme dhe Azinë

 • MSHP - Dërgesa me shumë pjesë:më shumë kursime kur dërgoni paketa të shumta në të njëjtën adresë me DHL dhe FedEx

 • Avantazhi i Kompanisë
         
  •            
   Markë më shumë se dhjetë vjeç
  •            
   Mbështetni personalizimin, shërbimin intim
  •            
   Punim i hollë, cilësi e mirë