Çfarë është takimi i fijeve? - Enciklopedia tekstile - Salud Fije

1 vit më parë
1609
Ndaj

Çfarë është takimi i fijeve? Le Salud Fije të përgjigjet në pyetjen tuaj! Salud fije është një fije poliestër të Kinës dhe furnizuesit e lartë të fijeve najloni me çmim të mirë!

Komentet
Nuk ka komente të marra
Detajet e produktit
Komentet

Çfarë është takimi i fijeve? Le Salud Fije të përgjigjet në pyetjen tuaj! Salud fije është një fije poliestër të Kinës dhe furnizuesit e lartë të fijeve najloni me çmim të mirë!

Në sistemin e TEX, numri i numërimit të fijeve tregon peshën në gram 1000 metra fije. 

Për shembull, 100 tex tregon se 1000 metra peshë fije 30 gram.

Sa më i madh është vlera, aq më e trashë fibra ose fije. Për shembull, 200 tex fije është më e trashë se 100 tex fije, sepse në të njëjtën gjatësi, 200 fije tex është më e rëndë, kështu që duhet të jetë më e trashë.

Vetëm mos harroni, në sistemin e fijeve Tex, aq më e madhe është vlera, aq më e trashë fibra ose fije.


Furnizues
Room 503, Kaijun Building, No.19 Juxiang 3rd Road, Jiufu Community, Dalang Town, Dongguan City, Guangdong Province, China
Detajet e produktit

Çfarë është takimi i fijeve? Le Salud Fije të përgjigjet në pyetjen tuaj! Salud fije është një fije poliestër të Kinës dhe furnizuesit e lartë të fijeve najloni me çmim të mirë!

Në sistemin e TEX, numri i numërimit të fijeve tregon peshën në gram 1000 metra fije. 

Për shembull, 100 tex tregon se 1000 metra peshë fije 30 gram.

Sa më i madh është vlera, aq më e trashë fibra ose fije. Për shembull, 200 tex fije është më e trashë se 100 tex fije, sepse në të njëjtën gjatësi, 200 fije tex është më e rëndë, kështu që duhet të jetë më e trashë.

Vetëm mos harroni, në sistemin e fijeve Tex, aq më e madhe është vlera, aq më e trashë fibra ose fije.