Kontrollues i lojërave të produkteve profesionale të shitjes së nxehtë për Nintendo Switch

11 muaj më parë
2865
Ndaj

Ndryshe nga Joy-Con, kontrolluesi ynë pa tel Switch ju ofron një përvojë krejt të re lojrash. Me butonin Turbo, ju mund të keni më shumë mundësi për lojërat tuaja në mënyrë të veçantë kur luani lojëra si The Legend of Zelda dhe Super Smash Bros Ultimate. Nëse dëshironi të ndiqni përvojën më të mirë të lojrave me Switch, ky kontrollues pa tel do të ishte zgjidhja më e mirë për ju.


Bluetooth (3 në 1)

* Pajisjet e përshtatshme: Ndërroni / Android / kompjuterët

* Tronditje e Dyfishtë

* Versioni Bluetooth: 2.1

* Kapaciteti i baterisë: Bateri polimer litium 400MA

* Koha e karikimit: 1H

* Koha e përdorimit të vazhdueshëm: 6H

* Përmbajtja e paketimit: Gamepad * 1 + Kabllo karikimi * 1 + Manuali i Përdorimit * 1

Komentet
Nuk ka komente të marra
Komentet
Furnizues
Shenzhen burning technology Co.,ltd.
Furnizuesi i audituar
2YRS
Room 203, Building C, Longhua Youth Pioneer Park, Shenzhen