Prodhuesit e Kinës 2018 CES - Keyceo

1 vit më parë
1429
Ndaj

CES është shkurtesa e shfaqjes ndërkombëtare të elektronikës të konsumit.

Ekspozita filloi në vitin 1967 dhe tani është bërë një dritare për kompanitë kryesore të produkteve elektronike të botës për të liruar informacionin e produktit, duke shfaqur nivele të teknologjisë së lartë dhe për të avokuar mënyrën e jetesës së ardhshme.

Ne jemi atje nga 2015.

Keyceo Kina 2018 Ces Prodhuesit - Keyceo, Keyceo ofron shërbimin më të shpejtë OEM. Ne kemi marrëdhënie të forta me prodhuesit dhe kemi fituar besimin e tyre duke ofruar mbështetje të plotë përgjatë zhvillimit të zgjidhjes dhe ciklit të shitjeve - nga njësia 1 në njësinë 1000 ... sa më efikase të jetë e mundur.


Komentet
Nuk ka komente të marra
Detajet e produktit
Komentet


Keyceo

Produkti ka aftësitë e dëshiruara. Është zhvilluar me programe të bazuara në specifikimet e pjesës që përcakton se çfarë operacion duhet të kryejë produkti. • Fq
  Keyceo
  Më shumë se 8 vjet përvojë pune: më shumë se 8 vjet përvojë në fabrikat e eksportit. Pro profesionale&D Ekipi: Një ekip profesional krijon produkte në modë dhe me cilësi të lartë dhe personalizon markat e personalizuara për konsumatorët.
  • A mund të pranoni shërbime OEM dhe ODM?
   Po, ne kemi të fortë r&D ekip. Ne furnizojmë OEM& Shërbimet ODM si kërkesa për klientë.
  • Pse na zgjodhet ne?
   Dizajn me përvojë të kufirit të dizajnit me cilësi të lartë&Kufje dhe produkte kabllore audio, koncepte unike të dizajnit dhe stile të ndryshme. Çdo vit, dizajne të reja dhe personalizime të personalizuara janë në dispozicion për të përmbushur nevojat e klientëve.
  • Si të kontrolloni cilësinë e produkteve?
   "Cilësia është prioritet, ne kemi QC të shkëlqyeshme, gjithmonë provojmë një nga një para se të prodhojmë ose të përfundojmë. Të gjitha materialet para se produktet janë inspektuar dhe testuar në mënyrë strikte nga QC, të gjitha produktet para dërgesës janë inspektuar dhe testuar rreptësisht nga departamenti ynë i QC.
        
Rreth Keyceo
Ne kemi fituar shumë certifikime për produktin tonë në aspektin e cilësisë dhe inovacionit. Keyceo është një ndërmarrje të teknologjisë së lartë që angazhohet në tastierën kompjuterike, miun, kufjet, pajisjet e hyrjes pa tel dhe produktet e tjera. Ajo u themelua në vitin 2009. Pas viteve të zhvillimit dhe inovacionit teknik, Keyceo është bërë një prodhues profesional me teknologji udhëheqëse në këtë fushë. Fabrika është e vendosur në Dongguan, e cila njihet si "fabrika e botës", mbulon më shumë se 20000 metra katrorë. Zona praktike e punëtorisë së prodhimit arrin 7000 metra katrorë. Ne kemi një cilësi të lartë r&D ekip. Ndërsa dëshmuan zhvillimin e shpejtë të industrisë së bashku me trendin e kohës, ekipi ynë ka qenë duke eksploruar industrinë për një kohë të gjatë, dhe akumulon përvojën prej saj. Ne vazhdimisht ndjekim inovacionin, dhe gjithmonë ofrojnë produktet më të mira për konsumatorët me r profesionale&D Aftësitë dhe rezultatet e hulumtimit dhe zhvillimit të shkëlqyeshëm. Ne e zbatojmë plotësisht sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2000, çdo proces përputhet me sistemin e cilësisë dhe sistemi i avancuar i menaxhimit të zinxhirit të furnizimit kalon nëpër të gjithë procesin e produkteve që përputhen me kërkesat e CE, ROHS, FCC, PAHs, arrit Dhe kështu me radhë. Me ndjekjen e inovacionit, të saktë në lidhje me detajet, duke respektuar standardin, cilësia e produkteve tona tenton të përsosmërisë.


Furnizues
DONGGUAN KEYCEO TECH CO.,LTD
Furnizuesi i audituar
2YRS
Detajet e produktit


Keyceo

Produkti ka aftësitë e dëshiruara. Është zhvilluar me programe të bazuara në specifikimet e pjesës që përcakton se çfarë operacion duhet të kryejë produkti. • Fq
  Keyceo
  Më shumë se 8 vjet përvojë pune: më shumë se 8 vjet përvojë në fabrikat e eksportit. Pro profesionale&D Ekipi: Një ekip profesional krijon produkte në modë dhe me cilësi të lartë dhe personalizon markat e personalizuara për konsumatorët.
  • A mund të pranoni shërbime OEM dhe ODM?
   Po, ne kemi të fortë r&D ekip. Ne furnizojmë OEM& Shërbimet ODM si kërkesa për klientë.
  • Pse na zgjodhet ne?
   Dizajn me përvojë të kufirit të dizajnit me cilësi të lartë&Kufje dhe produkte kabllore audio, koncepte unike të dizajnit dhe stile të ndryshme. Çdo vit, dizajne të reja dhe personalizime të personalizuara janë në dispozicion për të përmbushur nevojat e klientëve.
  • Si të kontrolloni cilësinë e produkteve?
   "Cilësia është prioritet, ne kemi QC të shkëlqyeshme, gjithmonë provojmë një nga një para se të prodhojmë ose të përfundojmë. Të gjitha materialet para se produktet janë inspektuar dhe testuar në mënyrë strikte nga QC, të gjitha produktet para dërgesës janë inspektuar dhe testuar rreptësisht nga departamenti ynë i QC.
        
Rreth Keyceo
Ne kemi fituar shumë certifikime për produktin tonë në aspektin e cilësisë dhe inovacionit. Keyceo është një ndërmarrje të teknologjisë së lartë që angazhohet në tastierën kompjuterike, miun, kufjet, pajisjet e hyrjes pa tel dhe produktet e tjera. Ajo u themelua në vitin 2009. Pas viteve të zhvillimit dhe inovacionit teknik, Keyceo është bërë një prodhues profesional me teknologji udhëheqëse në këtë fushë. Fabrika është e vendosur në Dongguan, e cila njihet si "fabrika e botës", mbulon më shumë se 20000 metra katrorë. Zona praktike e punëtorisë së prodhimit arrin 7000 metra katrorë. Ne kemi një cilësi të lartë r&D ekip. Ndërsa dëshmuan zhvillimin e shpejtë të industrisë së bashku me trendin e kohës, ekipi ynë ka qenë duke eksploruar industrinë për një kohë të gjatë, dhe akumulon përvojën prej saj. Ne vazhdimisht ndjekim inovacionin, dhe gjithmonë ofrojnë produktet më të mira për konsumatorët me r profesionale&D Aftësitë dhe rezultatet e hulumtimit dhe zhvillimit të shkëlqyeshëm. Ne e zbatojmë plotësisht sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2000, çdo proces përputhet me sistemin e cilësisë dhe sistemi i avancuar i menaxhimit të zinxhirit të furnizimit kalon nëpër të gjithë procesin e produkteve që përputhen me kërkesat e CE, ROHS, FCC, PAHs, arrit Dhe kështu me radhë. Me ndjekjen e inovacionit, të saktë në lidhje me detajet, duke respektuar standardin, cilësia e produkteve tona tenton të përsosmërisë.