Евтини интелигентни земјоделство мулти-span стаклена стаклена градина хидропони

пред 4 месеци
367
Сподели

Евтини интелигентни земјоделство мулти-span стаклена стаклена градина хидропони


Функција

1. Земјоделска стаклена градина за хидропонски стаклена градина обезбедува идеална средина за раст на растенијата. Бидејќи нема потреба од почва, растенијата можат да бидат поздрави од култивирани во почвата.

2. Лесна пренесување е повеќе од 90%.

3.greenhouse е со модерна и романска припадност, стабилна структура.

4.ИТ може да се спротивстави на тешки и силни снег / ветер, и многу лесно да се исчисти и одржува.


Коментари
Нема примени коментари
Детали за производот
Коментари

  В.Грамада интелигентна земјоделство мулти-span стаклена стаклена градина хидропони

Име на производите     

Евтин интелигентен земјоделство Мулти-span Стаклен стаклена градина хидропонична стаклена градина
Покривање материјал   

 Стакло   

Ширина на распон  

6.4m, 7.2m, 8.0m.9.6m, 10,8m, 12m, 16m     

Интерколумниција   

4-8м.   
Висина на олукот 3-6м.    
Ветер оптоварување 0.5kn / m2.   
Оптоварување на снег    0.3kn / m2.  
Добавувачи
Qingzhou Shengqiang Greenhouse Technology Engineering Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS
Qingzhou City
Детали за производот

  В.Грамада интелигентна земјоделство мулти-span стаклена стаклена градина хидропони

Име на производите     

Евтин интелигентен земјоделство Мулти-span Стаклен стаклена градина хидропонична стаклена градина
Покривање материјал   

 Стакло   

Ширина на распон  

6.4m, 7.2m, 8.0m.9.6m, 10,8m, 12m, 16m     

Интерколумниција   

4-8м.   
Висина на олукот 3-6м.    
Ветер оптоварување 0.5kn / m2.   
Оптоварување на снег    0.3kn / m2.  
Добавувачи
Qingzhou Shengqiang Greenhouse Technology Engineering Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS
Qingzhou City
Можно е и ова да ти се допаѓа