Бенд за отпор на плен

пред 3 месеци
312
Сподели
Бенд отпорниот ремен / колкот за подигнување на колкот
Опис:
1.Постигнување печатење ткаенина леопард печатење Вежба Фитнес колк јамка плен отпор бендови
2.Yoga еластична лента за обука на колкот јамка фитнес сквотот отпорност зона хип подигнување појас
3.Fabric плен не-лизга Еластичен тренинг Вежби за вежбање, памук и гумени ткаенини, се протега хип бендови за нозе
Коментари
Нема примени коментари
Коментари
Добавувачи
Zhongshan CRAE Arts & Crafts Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS
No.7 Aiguo road , Sanjiao town, Zhongshan city, Guangdong Province, 528445, China