Нерѓосувачки челик метална завеса

пред 3 месеци
732
Сподели
МЕТАЛНИ ЦДЕКРИРАЊЕ Уверите се направени од метални прстени поврзани во серијата, давајќи им на луѓето чувство на тешки виси, многу текстура. Металните завеси се погодни за декорација во домови, трговски центри, аеродроми, станови и други места, така што позицијата може да се зголеми паметен.
Коментари
Нема примени коментари
Коментари
Добавувачи
Foshan Jiannuo Hardware Products Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS
No.3, Hua Fu Xing Industrial District , XiaoTang SanHuan West Road, ShiShan Town, NanHai District, FoShan City,