Роботски бармени коктел Виножито

пред 11 месец
2590
Сподели

Постојат стотици години за рачно барменување и тоа не оди во чекор со времето.


Овој систем за автоматско барменување ја користи сегашната технологија за интегрирање на комплексни техники на бармен, од избор на вино, земање чаши, бармен, додавање мраз, украсување и плаќање итн., До автоматизација на машините, реализирајќи го целиот спектар на коктели. Автоматизиран и интелигентен. Целиот комплет на опрема не е скап и е подготвен за употреба.


Нова технологија, нови производи, помогнете во надградба на потрошувачката, добредојде на искуство!

Коментари
Нема примени коментари
Коментари
Добавувачи
Zhongshan Jiuhong Robot Technology Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS
West Side Of Third Floor, No. 10, Qianjin 4th Road, Third Industrial Zone, Tanzhou Town, Zhongshan, Guangdong, China