7,0 инчен обележан tft LCD дисплеј 800 * 1280 ip LCD екран со модул за екран осетлив на допир за монитор TFT

пред 11 месец
2137
Сподели
Коментари
Нема примени коментари
Коментари
Добавувачи
Shenzhen Toppop Electronic Co., Ltd.
Ревидираниот добавувач
2YRS